Nathalie van Wilsum (24 jaar)

Oprichter en eigenaar van envycards.nl

De naam Envy cards is bedacht door een goede vriendin van mij. Envy staat voor mijn initialen N.V. ♥

Ik wil bij jou die glimlach op je gezicht toveren!


In 2014 begon voor mij het postavontuur. Ik vond via postpapierenzo mijn eerste penvriendin en ontving voor het eerst ‘leuke’ post in mijn brievenbus. Ik was zo blij en enthousiast! Er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht. Langzaam groeide mijn postwereld steeds meer met het versturen van brieven, snailmails en kaarten. Vooral mijn verzameling van mooie kaarten groeide steeds meer. Jarenlang droomde ik er van om een eigen webshop te beginnen maar onzekerheid hield me tegen. Nu in 2018 heb ik mijn grote droom durven volgen en daar ben ik nog steeds super trots op!

Nu ruim 2,5 jaar verder ben ik erg gegroeid in deze webshop. Ik ben daar ontzettend trots op omdat ik alles alleen doe en alles zelf heb opgezet. Met veel liefde pak ik jouw bestelling in!

X
0

Je winkelwagen