Leuk verpakt

Je bestelling wordt altijd leuk verpakt in bijvoorbeeld zakjes of cadeaupapier. Zit er een cadeautje bij? Dan kun je dit aangeven in de opmerking bij je bestelling en pak ik dit cadeautje extra feestelijk voor je in!

Cadeautje bij je bestelling

Ik ben altijd blij met iedere bestelling die er binnen komt. En om elke bestelling als een feestje te versturen ontvang je er ook een klein cadeautje bij! Gewoon voor de leuk omdat ik zo blij met je ben :).

Stationery box

Iedere maand wordt er met liefde een stationery box voor jou samengesteld! Een stationery box bevat elke maand producten in een bepaald thema zoals: lente, zomer, herfst, winter, dieren, liefde, echte post enz. De producten worden hiervoor apart ingekocht en ik ga met liefde opzoek naar mooie parels. In de stationery boxen kun je producten verwachten zoals: kaarten, enveloppen, zakjes, (sluit)stickers, pen, schrijfblok, washitape, inpakpapier of andere kleine cadeautjes. De stationery box kun je de eerste week van de maand met 10 % korting kopen. Daarna kun je de stationery box aanschaffen voor de normale prijs van €17,50 excl. verzendkosten.

Het is mogelijk om meerdere producten te bestellen tijdens het bestellen van een stationery box. Let er wel op dat je bestelling in een geheel verzonden wordt. Je leest in de product omschrijving van de stationery box wanneer deze box verstuurd zal worden. Normaliter is dit de 1e van de maand (tenzij dit in het weekend valt).

Mysterie boxen

Kun je niet kiezen en hou je van een verrassing? Dan is een mysterie box misschien iets voor jou! De mysterie boxen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en het is altijd een verrassing wat je krijgt. De mysterie boxen koop je met een kleine korting. De mysterie boxen zijn ook erg leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag!

Goede doel

Regelmatig heeft Envy Cards een actie voor het goede doel gehouden. Hiermee werden er pakketjes samengesteld met producten van andere webshops/groothandels voor het goede doel. Zo heb ik acties gehouden voor het KWF (samenloop voor hoop), Kika en voor vrienden van het Sophia. Dit was heel erg fijn en dankbaar werk om te doen. Er zijn hiermee grote bedragen opgehaald heel tof! Voornamelijk de actie voor het KWF was voor mij heel bijzonder om te mogen doen. Deze actie is georganiseerd voor mijn oom. Ik ben nog altijd heel erg dankbaar dat ik samen met jullie het goede doel heb kunnen steunen.

Nieuwsbrief

Heb je je al ingeschreven op de nieuwsbrief? 1 keer per maand verschijnt er een nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

X
0

Je winkelwagen