Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt komen te weten. Ik ben de eigenaresse van een prachtig snoepwinkeltje van papier genaamd Envy Cards. Op deze pagina vertel ik iets meer over mijzelf maar ook over mijn webwinkel.

Even voorstellen
Laat ik mij eerst maar eens voorstellen. Ik ben Nathalie en ik ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters in Raalte. Sinds april 2021 hebben wij er een nieuwe medewerker bij namelijk onze hond Nina die graag in is voor lange wandelingen naar het postkantoor :). Ik ben gek op het versturen van ‘echte post’ dit doe ik sinds mijn 18e en nu 8 jaar later nog steeds. Het schrijven van brieven en het versturen van mooie kaarten.

Echte post is zoveel leuker
Hoewel mijn post verleden voornamelijk begon met het versturen van snailmail begon ik het versturen van kaarten ook heel erg leuk te vinden. Het verzamelen van bepaalde merk kaarten zoals Edition Gollong, Inge Look en nog wel meer merken die ik destijds spaarde. Prachtig vind ik die kaarten en het maakte me echt blij! De droom om een eigen webshop te beginnen was er al wel langer maar de stap zetten durfde ik nog niet. Maar op een dag zei mijn vriend doe het gewoon wat houdt je tegen? En toen dacht ik ja ik doe het gewoon!

Naam
Het begon met het bedenken van een naam want die was wel erg moeilijk om te bedenken. Bijna alles wat ik bedacht bestond al of ik vond het toch niet echt bij mijn passen. Tot dat een vriendin zei je kunt ook je initialen gebruiken N.V. en die omzetten in het Engels uitspreken EN VY dus werd het Envy Cards. En hoewel Envy voor sommige een andere betekenis hebben heb ik dat niet, al hoewel je natuurlijk ook jaloers kunt zijn op al die mooie kaarten ;). Na dat ik een naam had begon ik met het inschrijven van de KVK waar ik ook langs moest gaan wat ik overigens heel spannend vond maar eigenlijk niet zoveel voorstelde haha. Mijn vriend zette een website op en ik begon te bouwen. Helemaal zelf! Wow ik had niet verwacht dat ik dit kon om eerlijk te zijn. Het heeft dan ook wel 3 maanden geduurd voordat ik tevreden was en alsnog verander ik regelmatig iets aan mijn website, maar dat hoort er ook bij vind ik. Daarna begon ik opzoek te gaan naar groothandels en zo ging het balletje rollen. Ik ben nog steeds ontzettend trots op deze stap en dat mijn familie en vriend mij hier zo goed in hebben ondersteunt.

Eigen webshop
Nu ik een eigen webshop heb merk ik wel dat ik minder met post bezig ben. Ik heb een aantal vaste post maatjes waar ik regelmatig post naar verstuur. Kaarten of brieven want ik ben ook helemaal gek op brieven schrijven. Lekker alles weg schrijven en leuke sociale contacten opdoen op deze manier. Daarnaast verstuur ik regelmatig kaartjes via ontvang een kaartje of via verschillende postgroepen. Heel leuk om te doen! Ik word nog steeds elke keer blij van die vrolijke post die op de deurmat valt :).

Liefs, Nathalie

X
0

Je winkelwagen