Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt komen te weten. Ik ben de eigenaresse van een prachtig webshop met tweedehands kinderkleding, kaarten, inpakspullen & meer leuks. Genaamd Liefs van Valerie vernoemd naar mijn 2e naam.

Even voorstellen
Laat ik mij eerst maar eens voorstellen. Ik ben Nathalie en ik ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters in Raalte. Al een aantal jaar koop ik graag tweedehands kleding voor mijzelf en onze kinderen. Zeker nu mijn kinderen ontzettend snel uit de kleding groeien ben ik tweedehands kinderkleding steeds meer gaan waarderen. Puilen de kledingkasten van jouw kinderen ook uit? Zijn ze alweer uit de maat gegroeid? Ik vind het ontzettend leuk om jouw kinderkleding te mogen verkopen.

Daarnaast vind ik het versturen van ‘echte post’ heel erg leuk! Dit doe ik al sinds mijn 18e. Het schrijven van brieven en het versturen van mooie kaarten. In 2024 besloot ik om de webshop uit te breiden met tweedehands kinderkleding. Een webshop combineren met dingen die ik leuk vind! Tweedehands kinderkleding, kaarten & meer post gerelateerde producten en inpakspullen. Want het inpakken van cadeautjes vind ik ook heel erg leuk!

Echte post is zoveel leuker
Hoewel mijn post verleden voornamelijk begon met het versturen van snailmail begon ik het versturen van kaarten ook heel erg leuk te vinden. Het verzamelen van bepaalde merk kaarten zoals Edition Gollong, Inge Look en nog wel meer merken die ik destijds spaarde. Prachtig vind ik die kaarten en het maakte me echt blij! De droom om een eigen webshop te beginnen was er al wel langer maar de stap zetten durfde ik nog niet. Maar op een dag zei mijn vriend doe het gewoon wat houdt je tegen? En toen dacht ik ja ik doe het gewoon!

Naam
Wellicht ken je de naam Envy Cards nog! In 2024 besloot ik om mijn bedrijfsnaam na 6 jaar te veranderen in Liefs van Valerie. Ik vind het beter bij het nieuwe concept passen en wou ook graag iets Nederlands. Valerie is mijn 2e naam, zo ben ik gekomen op Liefs van Valerie. Of eigenlijk moet ik zeggen dat mijn vriend het heeft bedacht ;).

Liefs, Nathalie

X
0

Je winkelwagen